Project Hero image

CostaBaja Golf Clubhouse

This small, but iconic golf clubhouse combines simple, modern architectural forms with rustic, organic elements - epitomized by a rammed earth wall along the structure's main spine, a reference to the region's earth, culture and ancient artwork. The clubhouse provides an indoor/outdoor experience that feels much more expansive than the actual footprint. From the initial vision – tightly framed by monolithic entry walls – to the completely unobstructed vistas from the expansive dining terrace, every element of the clubhouse has been designed as a frame for the spectacular views of the adjacent Gary Player golf course and the Sea of Cortez.    

Information

Location
La paz, Mexico
Client
Costabaja
Project type
Golf Clubhouse
Features
5,000 Square Feet
Author
Scott Lee