Project Hero image

Silicon Valley Residence

Set in the rolling hills overlooking the Silicon Valley, this home is designed to capitalize on views in several directions from both interior and exterior living spaces. Large expanses of glass retract to blur the line between indoor and outdoor areas. The mezzanine and the outdoor courtyard, are strongly distinguished from one another yet are connected to each other visually. The well finished nature of these spaces, the use of timber detailing, the stonework and plantings all contribute to a uniquely modern home that the owners feel has the essence of the timeless, mid-century design that inspired its creation. Designed with sustainable practices in mind, the home features living walls and green roofs.

Information

Location
Silicon Valley, CA
Client
Private
Project type
Residential
Features
Swimming Pool
Patio
Indoor/Outdoor Space